Frukostmöte 22 november H-Tryck & Jultallrik 2 december

Ett synnerligen spännande och fullsatt frukostmöte hölls på H-Tryck en småfrostig novembermorgon.
Kaffe o frallor från Rasta smakade som alltid gott innan det var dags för fabriksvisning. Det är alltid något visst att få en guidning mitt i verkligheten och H-Tryck var inget undantag. 

Per-Åke Hansson presenterade H-Trycks imponerande historia. I mer än 100 år det tryckts, nu i fjärde generationen. Sam och Per Hansson beskrev tillbyggnation, produktsortiment mm och företaget närmar sig nu 100 mkr i omsättning. En stor del av detta är muggar med tryck.

Maria Berglund, som är ny verksamhetsledare på Vetenskapshuset presenterade sig och de senaste nyheterna från Vetenskapshuset. Bl a berättade hon att det nu är mer än 10 guldsponsorer till Mötesplatsen på Vetenskapshuset.

Elprisets utveckling är något som oroar många företag och därför berättade Christian Andersson från Bixia om nuläge, historiska fakta, utmaningar och möjligheter inom elområdet.

Christin Bengtsson och Nathalie Jonsson från Montico presenterade företagets bemanningstjänster.

Safe Partner är ett nytt medlemsföretag i Tillväxt Markaryd. VD Michael Kindblom, Carl Holst och Jenny Kindblom presenterade Safe Partner som är ett bevakningsföretag som funnits i många år men är ganska nytt i Markaryd.

John Karlsson, näringslivschef på Markaryds Kommun informerade om den nya busslinjen mellan Markaryd och Halmstad. Den startar den 11 december med ett stort antal turer som bl a passar arbetstider på företagen.

2-minutare, kort information
Christer Henningsson som är ny företagsrådgivare på Markaryds Sparbank presenterade sig.
Tilda Svensson från c/o Markaryd berättade om olika arrangemang under Julskyltningssöndagen.

En ”Guldkväll” med prisutdelningar till företag i olika kategorier, middag, underhållning och fest kommer att hållas den 28 januari 2023 på Vetenskapshuset. Arrangörer är Tillväxt Markaryd, Företagarna, c/o Markaryd och Markaryds kommun.

Ordföranden Benny Torstensson avslutade ett intressant Frukostmöte som var fulladdat med de mest skilda ämnen. med ett stort tack till dagens värdar på H-Tryck.

Jultallrik på Ekebacken
Tillväxt bjöd medlemsföretagen på en jultallrik på Ekebacken den 2 december. Det var en fullsatt restaurang med juldofter och gott surr.

Scroll to Top