Markaryd Calling med Kristian Elvefors och Jane Nilsson

Varför var Zlatan med i Volvoreklamen, när kommer förarlösa bilar, hur tränar man inför en Ironman – det var några av ämnena för Markaryd Calling en höstlik tisdagskväll i oktober på Ekebacken.

IMG_0217

Efter inledande mingel med lite smått och gott att äta och dricka inledde Peje Johansson med att intervjua kvällens ”rookie” som var Jane Nilsson från Markaryd. Jane driver eget företag på halvtid där hon framför allt inspirerar andra till träning, löpning, styrkepass etc. Jane älskar att träna och när hon gjort passen med kunderna, gör hon egna pass, allt för att klara av nästa utmaning. En stor sådan är Ironman i Barcelona 2016 med 3 km simning, 18 mil cykling och ett maraton i löpning.

Tillväxt önskar lycka till med både Barcelona och med företaget.

IMG_0204IMG_0212

Kristian Elvefors, VD för Volvo Cars sedan i våras, berättade med inlevelse om Zlatanreklamen, som egentligen var en intern film för att peppa personalen och återförsäljarna, men som blev så bra att den blev offentlig. Nu har den och övriga filmer i samma kampanj givit 2 guldskivor och 1 diamant! Inte dåligt för ett bilföretag. Peje lyckades inte få fram vem nästa filmkaraktär är – det hade bestämts tidigare under dagen, men Kristian behöll den hemligheten. Vi fick också veta en hel del om framtidens bilar och fick en intressant och tankeväckande lektion i förarlösa bilar.

Man riktigt kände hur genuint passionerad Kristian är för bilar och försäljning och sedan blev det ju inte sämre av att han blivit smått kär i Markaryd.

IMG_0216IMG_0222

 

Scroll to Top